inschrijvingen en maximumcapaciteit

Inschrijvingen nieuwe leerlingen schooljaar 2020-2021

1. Recht op voorrang bij inschrijving tijdens de voorinschrijvingsperiode

De kinderen die reeds een broer of zus op school hebben, krijgen recht op voorrang bij de inschrijving. Zij kunnen worden ingeschreven vanaf maandag 2 maart 2020 tot en met vrijdag 13 maart 2020.
Kinderen van leerkrachten kunnen ingeschreven worden vanaf 16 maart 2020 tot en met vrijdag 20 maart 2020. Inschrijven kan na telefonische afspraak met het secretariaat (011/64 08 08) van de school.

LET OP!

Broertjes en zusjes die geboren zijn na 25 november 2018, moeten ook ingeschreven worden tijdens de voorrangsperiode, ook al kunnen ze pas naar school op 1 september 2021. Als de inschrijving van een broertje of een zusje met voorrang niet in deze periode gebeurt, vervalt de voorrang! Dit is een wettelijke bepaling voor alle scholen in Vlaanderen.

2. Na de voorinschrijvingsperiode
Vanaf maandag 23 maart 2020 kunnen andere kinderen zich inschrijven in een school zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Voor vragen kan u steeds de website van de school bezoeken of contact opnemen met de school. De info over inschrijvingen en de maximumcapaciteit vindt u hieronder.

inschrijvingen

maximumcapaciteit

In dit document krijgt u een overzicht van de maximumcapaciteit op onze school. Klik op de afbeelding om het te openen of te downloaden. Wilt u graag meer info over de maximumcapaciteit of over inschrijvingen, neem dan contact op met de directeur of het secretariaat via onze contactpagina.

Vrije basisschool Boseind

Lepelstraat 23 / 3910 Neerpelt / 011/64.08.08