inschrijvingen en maximumcapaciteit

Meisje in de klas

Inschrijvingen nieuwe leerlingen schooljaar 2022-2023

1. Recht op voorrang bij inschrijving tijdens de voorinschrijvingsperiode

De kinderen die reeds een broer of zus op school hebben, krijgen recht op voorrang bij de inschrijving. Zij kunnen worden ingeschreven vanaf maandag 7 maart 2022 tot en met vrijdag 18 maart 2022.

Kinderen van leerkrachten kunnen ingeschreven worden vanaf 21 maart 2022 tot en met vrijdag 25 maart 2022. Inschrijven kan na een telefonische afspraak met het secretariaat (011/64 08 08) van de school.

Belangrijke noot: broertjes en zusjes die geboren zijn na 30 november 2020, moeten ook ingeschreven worden tijdens de voorrangsperiode, ook al kunnen ze pas naar school op 1 september 2023. Als de inschrijving van een broertje of een zusje met voorrang niet in deze periode gebeurt, vervalt de voorrang! Dit is een wettelijke bepaling voor alle scholen in Vlaanderen.

2. Na de voorinschrijvingsperiode

Vanaf maandag 28 maart 2022 kunnen andere kinderen zich inschrijven in een school zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Voor vragen kan u steeds de website van de school bezoeken of contact opnemen met de school. De info over inschrijvingen en de maximumcapaciteit vindt u hieronder.

inschrijvingen

maximumcapaciteit

In dit document krijgt u een overzicht van de maximumcapaciteit op onze school.

Wilt u graag meer info over de maximumcapaciteit of over inschrijvingen, neem dan contact op met de directeur of het secretariaat via onze contactpagina.