vrije dagen, inschrijvingen en maximumcapaciteit

Wijziging inschrijvingsbeleid

1. Recht op voorrang bij inschrijving tijdens de voorinschrijvingsperiode

De kinderen die reeds broer(s) of zus(sen) op school hebben krijgen recht op voorrang bij inschrijving. Zij kunnen ingeschreven worden vanaf maandag 11 maart 2019 tot en met vrijdag 22 maart 2019.
Kinderen van leerkrachten kunnen ingeschreven worden vanaf 25 maart 2019 tot en met vrijdag 29 maart 2019. Inschrijven kan na telefonische afspraak met het secretariaat (011/64 08 08) van de school.

LET OP! Broertjes en zusjes geboren na 25 november 2017 moeten ook ingeschreven worden tijdens de voorrangsperiode, ook al kunnen ze pas naar school op 1 september 2020. Als de inschrijving van een broertje of een zusje met voorrang niet in deze periode gebeurt, vervalt de voorrang! Dit is een wettelijke bepaling voor alle scholen in Vlaanderen.

2. Na de voorinschrijvingsperiode
Vanaf maandag 1 april 2019 kunnen andere kinderen zich inschrijven zo lang er plaatsen beschikbaar zijn. Voor vragen kan u steeds de website van de school bezoeken of contact opnemen met de school. De info over inschrijvingen en de maximumcapaciteit vindt u hieronder.

In dit document krijgt u een overzicht van de vrije dagen, de vakantieperiodes en een aantal andere belangrijke data van dit schooljaar. Klik op de afbeelding om het te openen of te downloaden.

In dit document krijgt u een overzicht van de maximumcapaciteit op onze school. Klik op de afbeelding om het te openen of te downloaden. Wilt u graag meer info over de maximumcapaciteit of over inschrijvingen, neem dan contact op met de directeur of het secretariaat via onze contactpagina.

Vrije basisschool Boseind

Lepelstraat 23 / 3910 Neerpelt / 011/64.08.08