even kennismaken

Knipsel.PNG

Philipp Baeken (1989) is geboren en getogen Boseindenaar én een oud-leerling van onze school.

Na zijn middelbare studies trok hij naar het Lemmensinstituut in Leuven waar hij in 2012 het masterdiploma Muziekpedagogie behaalde.

Philipp gaf de afgelopen jaren notenleer, muziekgeschiedenis, samenspel en koor in de Kunstacademies van Noord-Limburg en de Noorderkempen. Daarnaast deed hij er ook al enige directie-ervaring op.

De verbondenheid met het Boseind is echter nooit helemaal verdwenen: Philipp was immers 15 jaar lang dirigent van de Piccolo’s, het kinderkoor dat wekelijks in onze school repeteert.

De komende weken zal Philipp al aanwezig zijn om het reilen en het zeilen van onze school te leren kennen. Vanaf 1 maart neemt hij de fakkel officieel over van Karien.

Maak kennis met
onze nieuwe directeur