Welkom op de website

van basisschool Boseind.

Hier vindt u uiteraard heel

wat informatie over onze school.

Maar de website heeft nog een ander doel.

Graag willen we op deze manier laten zien

waar we op school mee bezig zijn.

Dat doen we door regelmatig nieuws en foto's te posten, maar ook door u duidelijk te informeren

over waar we voor staan en wat we willen bereiken. Maar bovenal willen we graag een open school  zijn, waar kinderen kunnen groeien en waar ouders welkom zijn.

Wil je graag nog meer weten over

onze school?

Spring dan gerust even binnen!

WELKOM!

logo basisschool Boseind

NIEUWE INSCHRIJVINGEN

Wil je je kind graag inschrijven op onze school? Dat kan, maar  enkel op afspraak. Neem daarvoor contact op met het secretariaat of de directeur via onze contactpagina.

Alle info over de inschrijvingen vindt u op DEZE PAGINA.

NIEUWE SPEELPLAATS

De werken aan onze nieuwe speelplaats vorderen in sneltempo. Als het weer geen roet in het eten gooit zullen de werken voor de Krokusvakantie worden afgerond.

De vernieuwing van de speelplaats gebeurt in samenwerking met de gemeente, zodat de speelplaats ook dienst kan doen als buurtspeelplein.

Zoals jullie op de foto's hiernaast kunnen zien zal het eindresultaat prachtig zijn en zullen onze kinderen volop en veilig kunnen ravotten tijdens de speeltijden!

Wil je graag deel uitmaken van ons team?

Klik dan HIER om te solliciteren!

a690058d-9db2-4709-838c-6eb11009bf9b.png

HELP JE MEE?

Jennifer Ieven en Marijke vandijck zijn de Facebook-groep "Zonder eten naar bed Pelt" gestart. Via deze groep willen ze mensen uit Pelt helpen die een moeilijke tijd doormaken. Helpen kan door speelgoed, kledij, voeding of andere zaken te schenken. Help je mee? Klik dan HIER om naar de Facebook-groep te gaan.

COVID-19: MAG MIJN KIND NAAR SCHOOL?

Vertoont je kind tekenen van ziekte en weet je niet goed of je zoon of dochter dan wel naar school kan? Hieronder vind je twee hulpfiches. Door op de vragen te antwoorden, krijg je advies wat te doen in zo'n situatie.

Mocht het niet duidelijk zijn, neem dan contact op met de school (via onze contactpagina) of met het CLB. De gegevens van het CLB vind je HIER.

Klik op deze foto voor de beslissingsboom voor KLEUTERS

Klik op deze foto voor de beslissingsboom voor LAGERE SCHOOL

in de kijker